RSS Flöde

Vinnaralster

Postat den

Min allra första vinst i någon av utmaningarna på High Coast Scraps pysselhelger blev med detta alster, jag blev så förvånad att jag var tvungen att kolla om jag hörde rätt. Jag blev verkligen jätteglad och vann en jättefint scrapkit!

Utmaning bestod i att skapa ett alster där en vintertag måste vara med, tagen måste innehålla något utstansat med dies, brad och vara övervägande vit. Glömde man något av kriterierna så blev man diskad.

Röstningen på dessa pysselträffar går till som så, alla deltagare indelas i jurygrupper, en jurygrupp per utmaning. När inlämningstiden gått ut så röstar alla i jurygruppen på alstren i den utmaning som man ska bedöma. En gruppledare räknar sedan rösterna och lämnar till pysselkommittén. Detta sätt att rösta funkar verkligen jättebra för skulle alla rösta på alla alster blir det en hiskelig mängd röster för några stackare att sitta och räkna ihop.

Så här blev själva tagen.

Annonser

Om Helen

I lives in a beautiful part of Sweden that is called the High Coast. I love color and to create beautiful things through scrapbooking and other crafts! Photography and spending time in nature with our beautiful dog is also something that gives me great joy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: