RSS Flöde

Utställningsframgång

Postat den

Idag var jag och ställde ut Sally på Nordmalings Brukhundsklubbs officiella hundutställning. Husse var på älgjakt så vi for själva men jag visste att det åtminstone fanns en hundkompis där. Jag hade inga som helst förväntningar på resultatet men vi gjorde vårt bästa och det gick över förväntan.

Resultatet blev att hon fick ett Excellent, 1:a placering i konkurrensklass med CK, blev bästa tik, fick ett Cert och blev BIR! I BIS-finalen blev vi utan placering men jag var väldigt nöjd med dagen ändå.

Eftersom fotografen/husse var i älgskogen så fick vi ta lite bilder när vi väl var hemma.

När vi kom hem hade husse med sig en massa dagsfärsk älglever från slakten så Sally fick lite smakbitar för att fira dagens framgångar.

Dagen slutade med att Sally fick ge sig ut på sitt första eftersök på en älg som de trodde var skadeskjuten, älgen verkar vara frisk och kry för de hittade varken blod eller några andra tecken på skada men hon spårade riktigt bra tills de var övertygade om att de kunde fara hem.

Annonser

Om Helen

I lives in a beautiful part of Sweden that is called the High Coast. I love color and to create beautiful things through scrapbooking and other crafts! Photography and spending time in nature with our beautiful dog is also something that gives me great joy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: